Al meer dan 75 jaar steengoed

In 1941 is Jos van den Berg het bedrijf gestart. Het bedrijf heeft ondertussen een rijke historie. In 2016 bestond het bedrijf 75 jaar!

Aandacht voor kwaliteit

Kenmerkend aan het bedrijf is de vaste kern van loyale vakmensen, huisvaders die al decennia hun boterham verdienen in dit mooie vak. Van den Berg Westmaas biedt werkgelegenheid aan vijftien vaste medewerkers allen afkomstig uit de Hoekse Waard. Gedurende drukke perioden wordt extra capaciteit ingehuurd. Ons vaste team bewaakt en stuurt altijd de kwaliteit van ons werk.

Om die kwaliteit voor de toekomst zeker te stellen leiden wij als erkend leerbedrijf doorlopend jonge mannen uit de regio op. Wij zijn VCA* gecertificeerd, lid van Bouwend Nederland en SEB ‘erkend bestratingsbedrijf’. Ons bedrijfspand is gevestigd aan de Nijverheidsweg 30 op het bedrijventerrein Boonsweg in Heinenoord. Het merendeel van onze werken voeren wij binnen de regio, liefst in de directe omgeving uit.

Kom jij ons team versterken?

We kunnen altijd meer goede mensen gebruiken. Of je nu al een opleiding en ervaring hebt, of dat je via ons een opleidingstraject wilt aangaan.

Betaalbare kwaliteit

9

No nonsens

We geloven in gewoon ons werk doen zonder poespas.

9

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

9

Vakkundig

We zijn vaklui en hebben eer in ons werk.

Neem contact met ons op

Sikkel 28, Heinenoord

Info@bergwestmaas.nl

Pin It on Pinterest