Wij dragen graag een steentje bij

Aan de veiligheid en begaanbaarheid van de Hoeksche Waard.

Goede werkgever

9

Geen dag is hetzelfde

Tuin betegelen, riolering aanleggen, de buurvrouw helpen met haar afvalcontainer…

9

Innovatie

Machines nemen steeds meer van het zware werk over zodat we ons lichamelijk steeds meer ontzien.

9

Maak de Hoeksche Waard elke dag mooier

Overal waar we komen, laten we de Hoeksche Waard mooier, toegankelijker en veiliger achter. Dat is nog eens eer voor je werk.

Direct aan de slag en salaris krijgen, en intussen doorgroeien.

Werken bij Van Den Berg Westmaas

Geen dag is hetzelfde. Hier ben je van harte welkom als je vooruit wilt. We werken met kleine teams aan allerlei leuke projecten door heel de Hoeksche Waard. Dit doen we overigens al meer dan 75 jaar succesvol. Je collega’s hebben een goede teamspirit en vaak een lang dienstverband.

Wij zorgen graag goed voor onze mensen. We hebben hele korte lijnen en je ziet de leiding bijna iedere dag.

De bedrijfsleiding zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Soms werken Rob of Jaap met je mee. Je kunt hier jezelf zijn, lekker buiten werken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. 

We inspireren je om zoveel mogelijk kennis en kunde te absorberen. Van den Berg is betrouwbaar, zorgzaam en degelijk, maar nooit saai. We willen graag dat je als mens en vakman groeit.

Werken in de grond-, weg- en waterbouw

9

Steeds specialistischer

Het werk wordt steeds specialistischer en lichamelijk minder belastend en steeds meer toonaangevend voor de buitenruimte. Je doet werk waar je trots op mag zijn.

9

Gezond oud worden

Men komt steeds meer tot inzicht dat bewegen gezond is. Een hele dag zitten leidt tot lichamelijke klachten. Met de moderne middelen, zoals de road printer voor gebruikt materiaal, het machinaal bestraten van nieuw materiaal met de klem, de strak en vlak om het zand te egaliseren en veel kleine tilhulpmiddelen zoals de straatmakker is het mogelijk om gezond het pensioen te halen.

9

Waar wacht je nog op?

Lekker buiten zijn, trots zijn op de mooie dingen we maken en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Wil jij dat ook? Bel ons vandaag nog.

Jaar ervaring

Projecten per jaar

Gepassioneerde collega's

IJsjes bezorgd door Jaap

Neem contact met ons op

Sikkel 28, Heinenoord

Info@bergwestmaas.nl

Pin It on Pinterest